HTML Logo by World Wide Web Consortium (www.w3.org). Click to learn more about our commitment to accessibility and standards.

Moving forward with Composr

ocPortal has been relaunched as Composr CMS. ocPortal 9 is superseded by Composr 10.

Head over to compo.sr for our new site, and to our migration roadmap. Existing ocPortal member accounts have been mirrored.


WELKOM - WELCOME

Login / Search

 [ Join | More ]
 Add topic 
Posted
Rating:
#66302 (In Topic #14162)
Avatar

Honoured member

Welkom hier in het Nederlands. Een aantal uitleggende berichten in jouw taal.

Welkom bij ocPortal 

Welkom bij ocPortal - het website Content Management Systeem (of CMS-software voor het bouwen en onderhouden van een dynamische website) dat jou achter het stuur houdt. ocPortal met de krachtige functie-set betekent dat er altijd een manier om je visie te verwezenlijken.

Niet alleen heeft ocPortal het CMS alle functies die je zou verwachten van een website motor: bijvoorbeeld foto galerijen, nieuws, bestanden download, community forums/chats, maar het doet dit terwijl voldaan wordt aan de hoogst bereikbare toegankelijkheid en professionele normen. Het is ook slim genoeg om verder dan pagina beheer te gaan, om automatisch om te gaan met zoekmachine optimalisatie, en te voorzien in agressieve hack aanval bescherming.

Met ocPortal, krijg je veel meer dan alleen maar een Content Management Systeem.

waarom is ocPortal anders?
ocPortal is het enige open source CMS dat zo veel functies volledig integreert op een samenhangend en professionele wijze, terwijl het niet gebonden is aan een vooraf bepaalde visie (zoals je zult zien).

Veel van de functies die je zou verwachten van dynamische websites komen als standaard inbegrepen bij ocPortal, in tegenstelling tot het samen grabbelen van toepassingen van derden (zoals vele andere CMS'en doen). Dit betekent dat alles goed samenwerkt, zo uit de doos.

» Leer meer over de ocPortal Content Management Systeem functies.

ocProducts (het bedrijf achter ocPortal)
Op zoek naar een professioneel ontwikkelde website? Huur ocProducts om je op ocPortal gebaseerde site te ontwikkelen - we zijn experts in het zo maken van onze software dat deze perfect aansluit aan je behoefte. Laat ons een "sticky site" maken die niet "aan elkaar geplakt" is. 


21-7-1955 - 24-10-2011 I hope she rest in peace and I hope to see you soon.  Puran
Back to the top
 
There are too many online users to list.
Control functions:

Quick reply   Contract

Your name:
Your message: