HTML Logo by World Wide Web Consortium (www.w3.org). Click to learn more about our commitment to accessibility and standards.

Moving forward with Composr

ocPortal has been relaunched as Composr CMS, which is now in beta. ocPortal 9 will be superseded by Composr 10.

Head over to compo.sr for our new site, and to our migration roadmap. Existing ocPortal member accounts have been mirrored.


FF and Flash - [Resolved]

Login / Search

 [ Join | More ]
 Add topic 
Posted
Rating:
#44907 (In Topic #9917)
Avatar

Community saint

Doesn't display ...

A question for the FF aficionados, as I have tried looking for the answer on the web without much success.

For some inexplicable reason, SUDDENLY, FF v3.04 refuses to display, or even download, a YouTube vid regardless that it showed up in previous versions of the browser.

Code

<object type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="328">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9HJzy3WSYFM&amp;hl=en&amp;fs=1&amp;rel=0&amp;color1=0x2b405b&amp;color2=0x6b8ab6&amp;border=1" />
<img src="http://www.youtube.com/v/9HJzy3WSYFM&amp;hl=en&amp;fs=1&amp;rel=0&amp;color1=0x2b405b&amp;color2=0x6b8ab6&amp;border=1" width="400" height="328" alt="" /></object>

All I get is a white placeholder of the width/height dimensions specified.

Since the same code displays fine in IE7 and Opera I am beginning to wonder if my version of FF needs to be gutted and reloaded. If somebody can confirm that this code doesn't work in their version of FF I would be satisfied and will continue to look for a 'fix'. If a FF user can confirm that they see it perfectly OK, then I can resort to the uninstall/reinstall method.

TIA

Take my advice. I'm not using it!

View my working ocPortal site (version 9.x.x) at Anglo-Indian Portal
Back to the top
 
Posted
Rating:
#44914
Avatar

Community saint

Fixed.

I have been leaving out the 'embed' tag due to W3C validating with errors when it is included.

Back to the drawing board to find and add the correct CLSID and Plugins page information, and hopefully everything should work and validate correctly.

Thanks for your patience.

Take my advice. I'm not using it!

View my working ocPortal site (version 9.x.x) at Anglo-Indian Portal
Back to the top
 
1 guests and 0 members have just viewed this: None
Control functions:

Quick reply   Contract

Your name:
Your message: