HTML Logo by World Wide Web Consortium (www.w3.org). Click to learn more about our commitment to accessibility and standards.

Moving forward with Composr

ocPortal has been relaunched as Composr CMS, which is now in beta. ocPortal 9 will be superseded by Composr 10.

Head over to compo.sr for our new site, and to our migration roadmap. Existing ocPortal member accounts have been mirrored.


[Solved, sort of ]Gallery denies ability to upload artwork

Login / Search

 [ Join | More ]
 Add topic 
Posted
Rating:
#62325 (In Topic #13560)
Avatar

Community saint

Local artists in protest! :P

Greetings, The Gallery is for some reason taking a strong stance against allowing me to add images to it. Despite my attempts, it has decided to make it unable for me to click to upload button. Trying to do so causes the evil gallery overlord to laugh and taunt and… throw up a gray shaded box over the Clear button. Here is a screen shot showing what I mean… edit Well darn. can't upload an attachment on this forum. The clear button which I decided to hit just to see what it would do submitted the post. Yay! So um… yeah. Can't upload images to gallery on my own site. Can't upload attachments to forum here. I was having the same not being able to upload attachments to the forum issue on my site, but that was fixed with upgrading to 5.0.1. However the pesky little gallery issue remains. I am thinking it may be a flash related issue, but who knows…. Info: Running ocPortal 5.0.1 Using Firefox 3.6.8
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.8) Gecko/20100724 Firefox/3.6.8
Running Arch Linux Flash plugin is up to date.


Legends of Nor'Ova: A site powered by ocPortal; home of the Legends of Nor'Ova tabletop RPG wiki and community.

Like ocPortal? Want to thank Chris and gang somehow? Then help out in the chat room! It really needs your help! Just open it in a tab everytime you open your web browser, and when you hear a "ding", check it out!

"Those who want help should first be willing to give help."
Back to the top
 
Posted
Rating:
#62326
Avatar

Community saint

Opps…

Looks like it worked after all.

1.) The button to add an image seems unclickable, but this is an illusion. It is clicked despite no real indication of such.

2.) The pop-up that is supposed to come up handled by firefox or whatever for you to select your image/file. Well it comes up behind the browser, in a window seemingly unrelated to firefox at all. Odd huh. I happened to notice it when I minimized firefox.

So yeah, it works… but has some odd behaviors about it that were not present in the 4 series, making me think that it was not working. Gah.

And yes, this goes for the gallery issue and for the issue of trying to upload the attachment here. *sighs* Feel free to laugh.

Legends of Nor'Ova: A site powered by ocPortal; home of the Legends of Nor'Ova tabletop RPG wiki and community.

Like ocPortal? Want to thank Chris and gang somehow? Then help out in the chat room! It really needs your help! Just open it in a tab everytime you open your web browser, and when you hear a "ding", check it out!

"Those who want help should first be willing to give help."
Back to the top
 
Posted
Rating:
#62327
Avatar

Community saint

No 'laughter' from me, mythus!

I think I've suffered 'most' of the problems you have encountered in the past.

The FF popup window 'hiding' itself has happened to me and it coincided with the installation of 5.0.1 and FF 3.6.8. But only when I cleared caches (which included cookies), and didn't notice the yellow warning bar that asked if I wanted to allow popup windows from my site … blah … blah … blah!

Keep on truckin'

 :thumbs:

Take my advice. I'm not using it!

View my working ocPortal site (version 9.x.x) at Anglo-Indian Portal
Back to the top
 
1 guests and 0 members have just viewed this: None
Control functions:

Quick reply   Contract

Your name:
Your message: