HTML Logo by World Wide Web Consortium (www.w3.org). Click to learn more about our commitment to accessibility and standards.

Moving forward with Composr

ocPortal has been relaunched as Composr CMS. ocPortal 9 is superseded by Composr 10.

Head over to compo.sr for our new site, and to our migration roadmap. Existing ocPortal member accounts have been mirrored.


[RESOLVED]v6 rc3 usergroup access error

Login / Search

 [ Join | More ]
 Add topic 
Posted
Rating:
#67299 (In Topic #14351)
Avatar

Community saint

Access from Forum page Usergroups panel top menu button

ocPortal v.6 rc3 clean install with everything on (all dressed up!)

This error occurs everytime while trying to access the Usergroups panel top menu button on Forum page.

No other errors were evident anywhere else on the site.

Expand: Stack Trace usergroups error Stack Trace usergroups error

   


Last edit: by Jean
Back to the top
 
Posted
Rating:
#67300
Avatar

Fix attached.

Attachment
site/pages/modules/groups.php
» Download: groups.php (28 Kb, 97 downloads so far)


Become a fan of Composr on Facebook or add me as a friend. Add me on on Twitter. Support me on Patreon
Was I helpful?
  • If not, please let us know how we can do better (please try and propose any bigger ideas in such a way that they are fundable and scalable).
  • If so, please let others know about Composr whenever you see the opportunity or support me on Patreon.
  • If my reply is too Vulcan or expressed too much in business-strategy terms, and not particularly personal, I apologise. As a company & project maintainer, time is very limited to me, so usually when I write a reply I try and make it generic advice to all readers. I'm also naturally a joined-up thinker, so I always express my thoughts in combined business and technical terms. I recognise not everyone likes that, don't let my Vulcan-thinking stop you enjoying Composr on fun personal projects.
  • If my response can inspire a community tutorial, that's a great way of giving back to the project as a user.
Back to the top
 
Posted
Rating:
#67301
Avatar

Community saint

Wow! You're fast Chris!

Perfect!
Everything is now working fine!:thumbs:

Thanks
Back to the top
 
Posted
Rating:
#67302
Avatar

Community saint

Yes, concur.

Strange behaviour on my two sites. The live one didn't give any error; the site under construction, did.

There must be an override on the live site, somewhere, but rather than spend hours on a fruitless search, I've added the attachment to the [/sources/pages/modules_custom] of the live site.

And everything works!

 :thumbs:

Take my advice. I'm not using it!

View my working ocPortal site (version 9.x.x) at Anglo-Indian Portal
Back to the top
 
There are too many online users to list.
Control functions:

Quick reply   Contract

Your name:
Your message: