HTML Logo by World Wide Web Consortium (www.w3.org). Click to learn more about our commitment to accessibility and standards.

Moving forward with Composr

ocPortal has been relaunched as Composr CMS, which is now in beta. ocPortal 9 will be superseded by Composr 10.

Head over to compo.sr for our new site, and to our migration roadmap. Existing ocPortal member accounts have been mirrored.


partial install??

Login / Search

 [ Join | More ]
 Add topic 
Posted
Rating:
#22949 (In Topic #5557)
Avatar

Fan in training

Hi - I'm new

I thought I'd be able to get away with using the quick install to avoid any problems… lol. BUT I think now I've got a partial install.

When I try to open the admin area, I get a blank page. There's not much when I view the source, so I'm assuming it didn't make it.

Then I tried opening the 'quick' folder (i didn't rename the file). I get error:
Fatal error: Call to undefined function: put_in_standard_box() in /home/fae/public_html/quick/sources/tempcode.php on line 799


Just wondering… is it really worth the time to try and check out things one by one like this and do re-installs on each folder OR should I just bit the bullet and do a full install manually???

I can't wait to see this working live! I have another friend that may be using it as well… So far, on the demo (and here) everything looks great!

Thanks in advance
Sage




Back to the top
 
Posted
Rating:
#22950
Avatar

Hi Sage,

You should try using the quick installer again or using the manual installer. :)

Back to the top
 
Posted
Rating:
#22955
Avatar

Fan in training

Phillp… That was the fastest answer I've gotten at any 'script forum' ever!

Thanks so much!

;)






Back to the top
 
Posted
Rating:
#22956
Avatar

We're glad to help; don't hesitate to ask again if you encounter any other problems during installation (although I hope you don't). :)

Back to the top
 
There are too many online users to list.
Control functions:

Quick reply   Contract

Your name:
Your message: