HTML Logo by World Wide Web Consortium (www.w3.org). Click to learn more about our commitment to accessibility and standards.

Moving forward with Composr

ocPortal has been relaunched as Composr CMS, which is now in beta. ocPortal 9 will be superseded by Composr 10.

Head over to compo.sr for our new site, and to our migration roadmap. Existing ocPortal member accounts have been mirrored.


Member profile expand buttons not working

Login / Search

 [ Join | More ]
 Add topic 
Posted
Rating:
#67761 (In Topic #14435)
Avatar

Community saint

While exploring the new 6.0.1 version of ocPortal powering Prehistorics Illustrated I am finding that the Member profile expand buttons, contact, content, account audit, are not working. On the previous version I could expand to a pull down menu which had links to other information now when clicked it just sends the page up to the top without displaying a menu.

Is this a bug or what?

So now I am noticing that the ocPortal (webmaster) chat button in the footer is acting the same way!

I thought it was because I changed the background color in the: templates/JAVASCRIPT_STAFF.tpl and so I restored from the edit and am still getting the same kind of action.


Last edit: by friendly


Art and Imagination
of David L Friend

http://davidlfriend.com

  My Art Gallery
powered by ocPortal
Back to the top
 
Posted
Rating:
#67766
Avatar

It's working on your site for me when I test now. This is the kind of thing that could be caused by a Javascript error in JAVASCRIPT.tpl but I'm not sure how such a thing would happen. I'd have had a look in the browser's error console but as it's working now…


Become a fan of ocPortal on Facebook or add me as a friend. Add me on on Twitter.
Was I helpful?
  • If not, please let us know how we can do better (please try and propose any bigger ideas in such a way that they are fundable and scalable).
  • If so, please let others know about ocPortal whenever you see the opportunity.
  • If my reply is too Vulcan or expressed too much in business-strategy terms, and not particularly personal, I apologise. As a company & project maintainer, time is very limited to me, so usually when I write a reply I try and make it generic advice to all readers. I'm also naturally a joined-up thinker, so I always express my thoughts in combined business and technical terms. I recognise not everyone likes that, don't let my Vulcan-thinking stop you enjoying ocPortal on fun personal projects.
  • If my response can inspire a community tutorial, that's a great way of giving back to the project as a user.
Back to the top
 
Posted
Rating:
#67770
Avatar

Community saint

It has something to do with the new versions relationship to my laptop computer. I tried it on a different computer and it works as it should - then tried it back at my laptop where it had always worked prior to the upgrade. results as I posted earlier where those functions are not working.

Some browser setting perhaps?


Art and Imagination
of David L Friend

http://davidlfriend.com

  My Art Gallery
powered by ocPortal
Back to the top
 
Posted
Rating:
#67771
Avatar

What browser?


Become a fan of ocPortal on Facebook or add me as a friend. Add me on on Twitter.
Was I helpful?
  • If not, please let us know how we can do better (please try and propose any bigger ideas in such a way that they are fundable and scalable).
  • If so, please let others know about ocPortal whenever you see the opportunity.
  • If my reply is too Vulcan or expressed too much in business-strategy terms, and not particularly personal, I apologise. As a company & project maintainer, time is very limited to me, so usually when I write a reply I try and make it generic advice to all readers. I'm also naturally a joined-up thinker, so I always express my thoughts in combined business and technical terms. I recognise not everyone likes that, don't let my Vulcan-thinking stop you enjoying ocPortal on fun personal projects.
  • If my response can inspire a community tutorial, that's a great way of giving back to the project as a user.
Back to the top
 
Posted
Rating:
#67775
Avatar

Community saint

Appears to be working in explorer but not in Firefox (v3.6.15)


Art and Imagination
of David L Friend

http://davidlfriend.com

  My Art Gallery
powered by ocPortal
Back to the top
 
Posted
Rating:
#67776
Avatar

Works for me in Firefox. Does anything come up in the Error console?


Become a fan of ocPortal on Facebook or add me as a friend. Add me on on Twitter.
Was I helpful?
  • If not, please let us know how we can do better (please try and propose any bigger ideas in such a way that they are fundable and scalable).
  • If so, please let others know about ocPortal whenever you see the opportunity.
  • If my reply is too Vulcan or expressed too much in business-strategy terms, and not particularly personal, I apologise. As a company & project maintainer, time is very limited to me, so usually when I write a reply I try and make it generic advice to all readers. I'm also naturally a joined-up thinker, so I always express my thoughts in combined business and technical terms. I recognise not everyone likes that, don't let my Vulcan-thinking stop you enjoying ocPortal on fun personal projects.
  • If my response can inspire a community tutorial, that's a great way of giving back to the project as a user.
Back to the top
 
There are too many online users to list.
Control functions:

Quick reply   Contract

Your name:
Your message: