HTML Logo by World Wide Web Consortium (www.w3.org). Click to learn more about our commitment to accessibility and standards.

Moving forward with Composr

ocPortal has been relaunched as Composr CMS. ocPortal 9 is superseded by Composr 10.

Head over to compo.sr for our new site, and to our migration roadmap. Existing ocPortal member accounts have been mirrored.


HTTP Error

Login / Search

 [ Join | More ]
 Add topic 
Posted
Rating:
#38547 (In Topic #8674)
Avatar

Fan in training

Config Problem

Hi all,

Need a little help, I have installed the ocPortal onto my hosting server and went onto the final config (setup wizard) when all of the settings had been entered and clicked on the final button I got the web page error "HTTP 406" :$

Not had this type of error before and not sure how to sort it O_o

Any help?

Thanks,
George
Back to the top
 
Posted
Rating:
#38548
Avatar

Hi,

I've never seen one of these either, and from what I can see reading about 406, it's a strange error to get.

Are you using a mainstream browser (firefox, ie6/ie7, safari, or opera)? I imagine you probably are, but if not that could help understand the problem.

The most common cause of Setup Wizard problems are with the theme generation. You might want to try refreshing each time get that error up to about 4 times to see if eventually works (the theme generation can get further each time - so if the error is related to this getting held up, giving it a few goes might solve it). Alternatively you could leave the default colour, which means that the theme generation gets effectively skipped.


Become a fan of Composr on Facebook or add me as a friend. Add me on on Twitter. Support me on Patreon
Was I helpful?
  • If not, please let us know how we can do better (please try and propose any bigger ideas in such a way that they are fundable and scalable).
  • If so, please let others know about Composr whenever you see the opportunity or support me on Patreon.
  • If my reply is too Vulcan or expressed too much in business-strategy terms, and not particularly personal, I apologise. As a company & project maintainer, time is very limited to me, so usually when I write a reply I try and make it generic advice to all readers. I'm also naturally a joined-up thinker, so I always express my thoughts in combined business and technical terms. I recognise not everyone likes that, don't let my Vulcan-thinking stop you enjoying Composr on fun personal projects.
  • If my response can inspire a community tutorial, that's a great way of giving back to the project as a user.
Back to the top
 
Posted
Rating:
#38549
Avatar

Fan in training

Browser Config

Hi,

I.E 7 is my main browser, but I have Firefox installed as well, so I used Firefox to finish the setup of the portal and it worked.

This points to a config error with I.E 7, not sure if it's the security settings of I.E 7 (advanced tab) I will have a play around with these settings and try and figure this one out… :thumbs:

George
Back to the top
 
1 guests and 0 members have just viewed this: None
Control functions:

Quick reply   Contract

Your name:
Your message: