HTML Logo by World Wide Web Consortium (www.w3.org). Click to learn more about our commitment to accessibility and standards.

Moving forward with Composr

ocPortal has been relaunched as Composr CMS, which is now in beta. ocPortal 9 will be superseded by Composr 10.

Head over to compo.sr for our new site, and to our migration roadmap. Existing ocPortal member accounts have been mirrored.


Nothing showing in Activity Feed when posting in my imported forums

Login / Search

 [ Join | More ]
 Add topic 
Posted
Rating:
#97030 (In Topic #19254)
Avatar

Well-settled

Hello

There seems to be something I most likely have set incorrect with this but I can`t seem to figure out exactly what it might be.
I have the activity add-on installed and for it to show 5 latest feeds set to all, in the panel top of my forum.
When testing this it seems to work only for the manually created forums or ones that are already there ie website comments etc etc.

I did an import of all my data from Ravennuke 2.4 and any post made in these forums do not show in the block.
I assume this is some permissions that it has inherited for these forums but does anyone know which ones they might be I have had a look but there does not seem to be any permission related to this type of thing?

Any help apreciated

Thanks Mark
Back to the top
 
Posted
Rating:
#97032
Avatar

Well-settled

Actually sorry, totally disregard this post, it was just the permissions I had set wrong.
Back to the top
 
1 guests and 0 members have just viewed this: None
Control functions:
 Add topic 

Quick reply   Contract

Your name:
Your message: